Wijnen

Wijnen

De beste wijnen voor u geselcteerd

Wij hebben een breed assortiment aan wijnsmaken, vertel ons uw voorkeur en laat u verrassen.

Wat maakt onze wijnen zo speciaal?

De toonaangevende wijnen van Résidence Wijnen

Onze hele wijnkaart presenteren zou wat veel worden omdat we een rijk assortiment voeren. wij werken nauw samen met Résidence Wijnen, een van Nederlands meest toonaangevende wijnimporteurs. Zoals u gewend bent bij Restaurant de Gelegenheid, zijn veel van onze wijnen ook per glas te bestellen. Hierdoor hoeft u bij uw wijnkeuze geen rekening te houden met anderen maar kunt u de wijn kiezen welke uw favoriet is of het beste bij uw gerecht past.

Onderstaande is slechts een kleine greep uit onze totale wijnkaart. Alle jaartallen van onze wijnen zijn onder voorbehoud. Om u toch vast een beetje te laten genieten, stellen wij u vast één van onze Huiswijn voor. Voor u selecteerde wij met zorg de wijnen van Domain Saint Felix een vooruitstrevend wijnbedrijf in de Languedoc.

Witte wijn

Deze witte wijn wordt gemaakt van de druivensoorten vermentino en sauvignon. Uitstekende aperitief en breed inzetbaar bij vele gerechten op de kaart. 

Rode wijn

Gemaakt van de druiven merlot, carignan en cabernet. Een prima begeleider van de vleesgerechten op onze kaart.

Rosé

Prima aperitief en aanrader bij lichte gerechten (niet alleen in de zomer) op basis van gegrilde vis en groente. Deze mooie rosé wordt gemaakt van de druiven grenache, syrah, carignan.