Laatste nieuwtjes

Nieuws

Coronavirus / COVID-19: Wat nu

Ook in Restaurant de Gelegenheid http://www.restaurantdegelegenheid.nl hebben we te maken met de maatregelen voor het Coronavirus (COVID-19). Restaurant de Gelegenheid moet voorlopig haar deuren sluiten. Peter is volop bezig met voorbereidingen. Afhalen van de hoofdgerechten via telefonische reservering 0475-338823. Welke gerechten dit worden ??? Wij laten dit zo snel mogelijk weten. Met culinaire groet en rekenen op je begrip. Peter Giebels chef-kok en Inge Laumen gastvrouw. Meer informatie over alle maatregelen lees je op de website van de Rijksoverheid.

09 okt 20

Aangepaste openingstijden Restaurant De Gelegenheid .

Gewaardeerde Gasten van Restaurant De Gelegenheid . Chef-kok Peter Giebels zijn hartoperatie is goed gegaan. Revalidatie werkt goed, conditie is hij volop mee bezig. Wij hebben besloten om voorlopig beperkt open te gaan. We vragen u om uw begrip hiervoor. Voor reserveringen kunt u bellen met 0031(0)475338823 Hartelijke groet, Gastvrouw Inge Laumen en Chef-kok Peter Giebels, Restaurant De Gelegenheid Roermond

16 sep 19

Kerstavond gezellig dineren bij Restaurant de Gelegenheid

Wilt u kerstavond gezellig dineren dat kan bij ons Restaurant de Gelegenheid Laat u verwennen 3-4 of 5 gangen surprise-menu door onze chef-kok Peter Giebels die zoals altijd met liefde kookt. Geef desgewenst u (di)eetwensen door. Aangezien er voor die avond al meerdere reserveringen opstaan wacht niet te lang met reserveren het liefst telefonisch. Kerst 25 en 26 december zijn wij gesloten. 27 december t/m 30 december geopend. 31 december t/m 2 januari 2019 gesloten. Ons restaurant zal helemaal in Kerst-sfeer zijn door ” Cobi Natuurlijk Bijzonder “die er altijd een prachtig geheel van maakt. Peter en Inge wensen u hele fijne feestdagen en een heel gelukkig nieuwjaar.

29 nov 18

Kerst-sfeer bij Restaurant de Gelegenheid

Indruk van de Kerst-sfeer bij Restaurant de Gelegenheid . Cobi Natuurlijk Bijzonder heeft het ook dit jaar ons Restaurant omgetoverd in een gezellige kerst-sfeer. Haar kerstactie Cobi Natuurlijk Bijzonder via de http://Linda Foundation steunen wij Restaurant de Gelegenheid van harte ” Armoede is niet eerlijk”.  

29 nov 18

Online reserveren Restaurant de Gelegenheid!

Reserveren online bij Restaurant de Gelegenheid is mogelijk. Restaurant de Gelegenheid te Roermond heeft het online reserveren aangepast. Online reserveren bij Restaurant de Gelegenheid voor dezelfde dag is niet mogelijk dit om misverstanden te voorkomen. Gelieve telefonisch contact met restaurant de Gelegenheid op te nemen telefoonnummer +31 (0)475 338823. Na het plaatsen van een online reservering bellen wij u zo spoedig mogelijk om de reservering te bevestigen. Met culinaire groet, Chef-kok Peter Giebels en Gastvrouw Inge Laumen.

12 okt 18

Nieuwe Haring bij Restaurant de Gelegenheid

Wat smaken ze weer voortreffelijk “Nieuwe Haring” natuurlijk bij ons Restaurant de Gelegenheid. Eerst proeven en ze smaken zoals ze eruit zagen “Heerlijk”. Peter geeft er zoals altijd zijn eigen creatie aan gecombineerd met Octopus serveren wij een culinair voorgerecht passend bij het seizoen. Laat u verrassen bij Restaurant de Gelegenheid. Met culinaire groet, Chef-kok Peter Giebels en gastvrouw Inge Laumen

18 jul 18

Trots op onze vermelding bij Tripadvisor.

Graag willen wij iedereen bedanken voor jullie geweldigen reviews op Tripadvisor die wij van jullie mochten ontvangen. Trots op onze vermelding daar doen we het voor. Chef-kok Peter Giebels en gastvrouw Inge Laumen. Restaurant de Gelegenheid  

13 jun 18

Vastelaovend 2018 bij Restaurant de Gelegenheid

Vastelaovend (Carnaval) de drie dolle dagen staat weer voor de deur. Wij zijn zo als u van ons Restaurant de Gelegenheid gewend bent ook dit jaar weer geopend met aangepaste kaart voor de echte “Vastelaovend”- vierders. Zaterdag 10 februari barst het feest los en gaat door tot en met dinsdag 13 februari. Wij wensen U “Sjoone Vasteloavendsdaag” en hopen u te mogen begroeten verkleed of niet dat maakt niet uit in Restaurant de Gelegenheid. ALAAF Peter en Inge.  

31 jan 18

Kerstavond gezellig dineren 2017

Wilt u Kerstavond gezellig dineren dat kan bij ons. Laat u verwennen 3-4 of 5 gangen surprise-menu door onze chef-kok Peter Giebels die zoals altijd met liefde kookt. Geef desgewenst u (di)eetwensen door. Aangezien er voor die avond al meerdere reserveringen opstaan wacht niet te lang met reserveren het liefst telefonisch. Met de Kerst 25 en 26 december zijn wij gesloten. 27 december t/m 30 december geopend. 31 december t/m 2 januari 2018 gesloten. Ons restaurant zal helemaal in Kerst-sfeer zijn door ” Cobi Natuurlijk Bijzonder “die er altijd een prachtig geheel van maakt. Peter en Inge wensen u hele fijne feestdagen en een heel gelukkig nieuwjaar.  

23 nov 17

Genieten van onze Vakantie.

Ook wij Restaurant de Gelegenheid gaan even genieten van onze Vakantie. Ons Restaurant de Gelegenheid is wegens vakantie gesloten vanaf maandag 4 september 2017 t/m dinsdag 19 september 2017. Natuurlijk kunt u het laatste weekend voor onze vakantie nog heerlijk verrast worden door Peter zijn mooie creaties. Wij proberen de mails in onze vakantie te beantwoorden. Tot ziens bij gelegenheid bij Restaurant de Gelegenheid, Inge en Peter.

31 aug 17

Hartelijk dank lieve gasten.

Vandaag vieren we feest. 12 augustus 2003 opende wij Peter en Inge met veel spanning voor het eerst onze deur. Hoe zou het lopen wat kunnen wij verwachten. Geen idee hadden wij. De tijd vliegt voorbij en nu bestaan we 14 jaar. Lieve gasten bedankt voor het vertrouwen, jullie positieve reacties, jullie lieve woorden en bedankjes, jullie lieve complimenten en zelfs de cadeautjes, bloemen en kaarten. Zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk geweest!😊 Met culinaire groet Restaurant de Gelegenheid.

16 aug 17

Crazy collor on a plate.

Kleurrijke zomerse gerechten daar wordt je blij van. Crazy collor on a plate. Voorgerecht Tonijn, Inktvis, couscous, groentjes zoet-zuur. Tussengerecht Zeeduivel, Wilde gamba, Truffelaardappel, Spinazie jus

25 jul 17
Volgende pagina »