Laatste nieuwtjes

Nieuws

Online reserveren Restaurant de Gelegenheid!

Reserveren online bij Restaurant de Gelegenheid is mogelijk. Restaurant de Gelegenheid te Roermond heeft het online reserveren aangepast. Online reserveren bij Restaurant de Gelegenheid voor dezelfde dag is niet mogelijk dit om misverstanden te voorkomen. Gelieve telefonisch contact met restaurant de Gelegenheid op te nemen telefoonnummer +31 (0)475 338823. Na het plaatsen van een online reservering bellen wij u zo spoedig mogelijk om de reservering te bevestigen. Met culinaire groet, Chef-kok Peter Giebels en Gastvrouw Inge Laumen.

12 okt 18

Nieuwe Haring bij Restaurant de Gelegenheid

Wat smaken ze weer voortreffelijk “Nieuwe Haring” natuurlijk bij ons Restaurant de Gelegenheid. Eerst proeven en ze smaken zoals ze eruit zagen “Heerlijk”. Peter geeft er zoals altijd zijn eigen creatie aan gecombineerd met Octopus serveren wij een culinair voorgerecht passend bij het seizoen. Laat u verrassen bij Restaurant de Gelegenheid. Met culinaire groet, Chef-kok Peter Giebels en gastvrouw Inge Laumen

18 jul 18

Trots op onze vermelding bij Tripadvisor.

Graag willen wij iedereen bedanken voor jullie geweldigen reviews op Tripadvisor die wij van jullie mochten ontvangen. Trots op onze vermelding daar doen we het voor. Chef-kok Peter Giebels en gastvrouw Inge Laumen. Restaurant de Gelegenheid  

13 jun 18

Vastelaovend 2018 bij Restaurant de Gelegenheid

Vastelaovend (Carnaval) de drie dolle dagen staat weer voor de deur. Wij zijn zo als u van ons Restaurant de Gelegenheid gewend bent ook dit jaar weer geopend met aangepaste kaart voor de echte “Vastelaovend”- vierders. Zaterdag 10 februari barst het feest los en gaat door tot en met dinsdag 13 februari. Wij wensen U “Sjoone Vasteloavendsdaag” en hopen u te mogen begroeten verkleed of niet dat maakt niet uit in Restaurant de Gelegenheid. ALAAF Peter en Inge.  

31 jan 18

Kerstavond gezellig dineren 2017

Wilt u Kerstavond gezellig dineren dat kan bij ons. Laat u verwennen 3-4 of 5 gangen surprise-menu door onze chef-kok Peter Giebels die zoals altijd met liefde kookt. Geef desgewenst u (di)eetwensen door. Aangezien er voor die avond al meerdere reserveringen opstaan wacht niet te lang met reserveren het liefst telefonisch. Met de Kerst 25 en 26 december zijn wij gesloten. 27 december t/m 30 december geopend. 31 december t/m 2 januari 2018 gesloten. Ons restaurant zal helemaal in Kerst-sfeer zijn door ” Cobi Natuurlijk Bijzonder “die er altijd een prachtig geheel van maakt. Peter en Inge wensen u hele fijne feestdagen en een heel gelukkig nieuwjaar.  

23 nov 17

Genieten van onze Vakantie.

Ook wij Restaurant de Gelegenheid gaan even genieten van onze Vakantie. Ons Restaurant de Gelegenheid is wegens vakantie gesloten vanaf maandag 4 september 2017 t/m dinsdag 19 september 2017. Natuurlijk kunt u het laatste weekend voor onze vakantie nog heerlijk verrast worden door Peter zijn mooie creaties. Wij proberen de mails in onze vakantie te beantwoorden. Tot ziens bij gelegenheid bij Restaurant de Gelegenheid, Inge en Peter.

31 aug 17

Hartelijk dank lieve gasten.

Vandaag vieren we feest. 12 augustus 2003 opende wij Peter en Inge met veel spanning voor het eerst onze deur. Hoe zou het lopen wat kunnen wij verwachten. Geen idee hadden wij. De tijd vliegt voorbij en nu bestaan we 14 jaar. Lieve gasten bedankt voor het vertrouwen, jullie positieve reacties, jullie lieve woorden en bedankjes, jullie lieve complimenten en zelfs de cadeautjes, bloemen en kaarten. Zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk geweest!😊 Met culinaire groet Restaurant de Gelegenheid.

16 aug 17

Crazy collor on a plate.

Kleurrijke zomerse gerechten daar wordt je blij van. Crazy collor on a plate. Voorgerecht Tonijn, Inktvis, couscous, groentjes zoet-zuur. Tussengerecht Zeeduivel, Wilde gamba, Truffelaardappel, Spinazie jus

25 jul 17

Korte vakantie gesloten t/m donderdag 9 maart 2017

De Carnaval was super nu zijn wij aan het genieten van een korte vakantie. Ons restaurant de Gelegenheid is gesloten t/m donderdag 9 maart 2017 Vanaf vrijdag 10 maart weer geopend en zoals altijd wordt er met liefde gekookt. Wij proberen u reserveringen zo spoedig mogelijk te bevestigen, wellicht is het raadzaam ons telefonisch te benaderen waarvoor onze hartelijke dank. Met vriendelijke groet, Inge en Peter.

02 mrt 17

Carnaval 2017 geopend met aangepaste kaart.

Nog een paar dagen en dan barst het Carnavalsweekend weer los. Zo als ieder jaar zijn wij deze dagen geopend en richten ons geheel op de Vastelaovends-vierders. Vanaf vrijdag 24 februari t/m dinsdag 28 februari geopend reserveren is met die dagen niet mogelijk. Wij wensen iedereen “eine sjoone Vastelaovend” en maak van de Gelegenheid gebruik tijdens deze dolle dagen.  

21 feb 17

Fijne Feestdagen en gewijzigde openingsdagen tussen kerst en nieuwjaar.

Wij zijn enkele dagen gesloten en wensen jullie fijne feestdagen. Zaterdag 24 december gesloten. Zondag 25 (kerst) en maandag 26 december (kerst) geopend. (helemaal volgeboekt) Maandag 26 december t/m vrijdag 30-12-2016 geopend Zaterdag 31 december t/m 5 januari 2017 gesloten. Vanaf 6 januari 2016 zijn wij weer geopend en wensen jullie fijne kerstdagen een culinair 2017. Chef-kok Peter Giebels en Gastvrouw Inge Laumen    

14 dec 16

Dineren met de kerstdagen bij de Gelegenheid 2016

Kerstdagen Gezellig kerst vieren 1e en 2e kerstdag bij Restaurant de Gelegenheid. Een culinaire 5 gangen verrassingsmenu dat kunt u bij ons verwachten met de nodige amuse. Chef-kok Peter Giebels heeft weer een fantastisch menu voor u bedacht. Zoals altijd houden wij rekening met u (di)eetwensen om teleurstellingen te voorkomen. voor 1e en 2de kerstdag hebben wij geen plaats meer vrij.  

14 dec 16
Volgende pagina »