Over Ons

Over ons

Peter kookt met dagverse producten mooie creaties, zijn kookstijl combineert internationale invloeden met een knipoog naar Limburgse streekproducten. Hierdoor ontstaan bijzondere gerechten en met liefde samengesteld. Laat u verrassen door een vier- of vijf- of zesgangen
surprisemenu, inclusief heerlijke amuse.

Heerlijk tafelen

Bij Restaurant de Gelegenheid kunt u heerlijk tafelen onder het genot van ons surprisemenu.

Sfeervol

Als kleinste restaurantje van Roermond hebben een unieke sfeervolle locatie in het stadscentrum.

Wijnen & koffie

Onze wijnen en koffie's zijn echte aanraders, zeker voor de liefhebbers die van unieke smaken houden.

Inge & Peter

Gastvrouw Inge Laumen en chef-kok Peter Giebels bezorgen u een heerlijke en ontspannen avond waarbij u geniet met hoofdletters. Peter kookt met dagverse producten mooie creaties, zijn kookstijl combineert internationale invloeden met een knipoog naar Limburgse streekproducten. Hierdoor ontstaan bijzondere gerechten en met liefde samengesteld. Laat u verrassen door een vier-, vijf- of zesgangen surprisemenu, inclusief heerlijke amuse.

Onze gerechten

Wat u bij ons ook besteld u kunt er zeker van zijn dat alles door Chef-kok Peter Giebels bereid is met verse ingrediënten, zijn inventieve kookkunst met de nadruk op kwaliteit. Peter combineert vakmanschap met passie voor de gastronomie. Geniet van smaken, kleuren en geuren.

Tot ver buiten de grenzen van Roermond is ons 4,5 of 6 gangen surprise menu’s een begrip. Wij vragen wat u niet mag eten en serveren een voorgerecht- tussengerecht- en hoofdgerecht en dessert. Heeft u liever een 2e  tussengerecht? Ook dat is mogelijk. Voor deze ietwat avontuurlijkere gasten bieden wij ons evenzo befaamde 5 gangen surprise menu aan en voor de echte culinaire verwennerij is er zelfs een 6 gangen surprise menu €67,50. Natuurlijk hebben wij indien u dat wenst bijpassende wijnarrangementen.  Wij hebben geen menu kaart maar schroom niet om te vragen wat de mogelijk heden zijn en laat u verrassen door onze chef-kok Peter Giebels.

Heerlijk tafelen in een sfeervol monumentaal restaurant uit 1914 in het stadscentrum van Roermond

Midden in het oude historische centrum van Roermond herbergt een stijlvol monumentaal pand uit 1914, ons restaurant, waarin warme aardetinten en hout en de engeltjes voor een belangrijk deel het interieur zijn gezellige sfeer geven. Binnen bieden wij 30 zitplaatsen aan en bij mooi, of op zijn minst droog weer, kan gebruik gemaakt worden van ons terras aan een van Roermond’s oudste en gezelligste straatjes, de historische Brugstraat.

Volg ons op socialmedia

Extra informatie

Om teleurstellingen te vermijden huisdieren zijn binnen in ons restaurant niet toegestaan. Buiten op het terras is dit geen probleem.

Onze openingstijden

Dinsdag tot en met Zondag vanaf 17:30 uur

Wij hopen u snel te mogen begroeten in ons restaurant.

Chef-kok Peter Giebels en gastvrouw Inge Laumen