Laatste nieuwtjes

Nieuws

Fijne Feestdagen en gewijzigde openingsdagen tussen kerst en nieuwjaar.

Wij zijn enkele dagen gesloten en wensen jullie fijne feestdagen. Zaterdag 24 december gesloten. Zondag 25 (kerst) en maandag 26 december (kerst) geopend. (helemaal volgeboekt) Maandag 26 december t/m vrijdag 30-12-2016 geopend Zaterdag 31 december t/m 5 januari 2017 gesloten. Vanaf 6 januari 2016 zijn wij weer geopend en wensen jullie fijne kerstdagen een culinair 2017. Chef-kok Peter Giebels en Gastvrouw Inge Laumen    

14 dec 16

Dineren met de kerstdagen bij de Gelegenheid 2016

Kerstdagen Gezellig kerst vieren 1e en 2e kerstdag bij Restaurant de Gelegenheid. Een culinaire 5 gangen verrassingsmenu dat kunt u bij ons verwachten met de nodige amuse. Chef-kok Peter Giebels heeft weer een fantastisch menu voor u bedacht. Zoals altijd houden wij rekening met u (di)eetwensen om teleurstellingen te voorkomen. voor 1e en 2de kerstdag hebben wij geen plaats meer vrij.  

14 dec 16

Buitengewoon tafelen was heel bijzonder

Zondag 16 oktober Buitengewoon Tafelen was wel heel bijzonder! Wat hebben wij als Restaurant de Gelegenheid genoten afgelopen zondag. Buitengewoon Tafelen in Roermond was een groot succes voor alle deelnemers en deelnemende Restaurants uit Roermond Heerlijk om vooral nieuwe gasten van buiten Roermond te mogen begroeten. Wij serveerde een gerecht van gebraiseerde varkenswang, ratatouille en chorizoijs en een heerlijk glas Garnach.

19 okt 16

Vakantie periode 2016

Ook wij gaan er even tussenuit. Vanaf zondag 31 juli zijn wij gesloten en gaan heerlijk genieten van onze vakantie. Zaterdag 30 juli laatste dag ben er snel bij want op is op. Zaterdag 13 augustus staan wij weer uitgerust voor u klaar en kunt u weer heerlijk genieten bij ons. Wij wensen u een hele fijne vakantie. Chef-kok Peter Giebels en Gastvrouw Inge Laumen

27 jul 16

gewoon omdat het lekker is bij ons.

Kleine impressie van ons menu

03 mei 16

Dineren met de Paasdagen bij Restaurant de Gelegenheid.

Restaurant de Gelegenheid in Roermond is zondag 27 maart, Eerste Paasdag geopend voor diner. Als het meezit zullen de eerste witte asperges het bord sieren. Het menu van ons restaurant blijft een verrassing, maar de Chef kok van de Gelegenheid Peter Giebels belooft er weer prachtige gerechten van te maken. Een 5-gangen surprise menu  wordt aangeboden voor 51,50 euro per persoon. Reserveren kan via de website of neem telefonisch contact op 0475-338823.

18 mrt 16

Afwassers gezocht voor de avonduren

Wij zijn dringend opzoek naar afwassers voor de avonduren! Heb jij zin in een leuke bijbaan dan is dit wellicht iets voor jouw.

24 feb 16

Carnavals dagen geopend met aangepaste kaart.

Tijdens de carnaval zijn wij geopend! Vanaf vrijdag 5 februari t/m dinsdag 9 februari zeer beperkte kaart. Voor de carnavalsvierders serveren wij: Goulashsoep met stokbrood – Sate – Biefstuk pepersaus- Schnitzel zigeunersaus met frites, sla. Reserveren tijdens deze dagen niet mogelijk. Loop binnen of geef even een belletje. Wij wensen u een sjoone Vastelaovend

02 feb 16

Wie komt ons helpen tijdens de Carnaval

Tijdens de carnaval zijn wij dringend opzoek naar bedieningsmedewerker(s) en keukenhulpen. Wie komt ons helpen???? Zaterdag t/m dinsdag vanaf 16.00 uur t/m 23.00 uur. Bel ons 0475-338823 en vraag naar Peter of Inge.

15 jan 16

Thursday again!! The sweetbites for Hairby collers are ready! !!!

Is weer eens wat anders voor bij de koffie! Mousse of sweet cucumber, crumble of Oero and a jelly from carrot and apple  

17 dec 15

Fijne feestdagen en een culinair 2016

Restaurant de Gelegenheid wenst jullie hele fijne Kerstdagen en een culinair 2016. Chef-kok Peter Giebels en gastvrouw Inge Laumen

17 dec 15

Vis, vis en nog eens Vis

Genieten Verser kan het niet. Vis, vis en nog eens Vis Dat wordt weer smullen vandaag bij Restaurant de Gelegenheid in Roermond Nee, Peter zelf is niet gaan vissen

04 dec 15
« Vorige pagina Volgende pagina »